Google+ Followers

torstai 29. elokuuta 2013

Rakennustyömaa paitoja pojalle, ja kynsikkään nuorelle neidille

Viime päivinä on ompelukone ja saumuri surruttanut ahkeraan. Monet valmistuneet on kuitenkin menossa lahjaksi, joten pidetään lahjat vielä salaisuutena. Julkaisen kuvia myöhemmin. Kuitenkin jotain julkaistavaakin löytyy.

Meidän nuori neiti toivoi, että neuloisin hänelle kynsikkäät. Eipä ole sellaisa ennen tullut tehtyä, ja ennen kaikkea eipä ole tullut tehtyä peukalokiilaa. Ohje löytyi nopeasti novitan sivuilta, ja kynsikkäät onnistui oikein hyvin. Langaksi valikoitui jo aikaisemmin ostamani Nalle lanka, ja puikoiksi nro3. Ohjetta muokkasin sen verran, että varsi tuli pidemmäksi, kuten myös kämmenosa. Nyt nämä on käännettävä malli. Sormet saa lämpimään suoristamalla kämmenen päällä oleva osa. Lankakerä riitti vielä pieniin villasukkiin, joiden koko noin 22.

 

Lasten taikamaa sivulta löytyi aivan ihania kankaita. Pojan mieleen erityisesti LiandLo Rakennustyömaa Trikoo. Metrin palasta tein pojalle kaksi paitaa. Kaavana paidoissa jälleen tuttu Ottobre 4/2012 Little Lamb 122cm. Kangasta jäi vielä palanen, josta jotain pientä vielä keksii. Paidoissa sama kangas ja kaava, mutta eri värisillä kanttauksilla vähän eri ilmettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti