Google+ Followers

maanantai 12. elokuuta 2013

Huppari ja jotain pientä...

Lopultakin ompelin valmiiksi collegehupparin, jonka kaavat on ollut jo pitkään piirrettunä, sekä kankaat lähes yhtä kauan leikattuna. Kaavava Ottobre 1/2012 Brum Brum 122cm. Hyvinhän kaikki lähti liikenteeseen, kunnes tultiin kohtaan vetoketju. Siitä alkoi ompelu, purkaminen, ompelu, purkaminen, ompelu, jne
Lopulta annoin periksi, ja luovutin. Minulta ei onnistu nuo vetoketjujen ompelu paikoilleen, ja jatkossa vältän koko härpäkkeet kaukaa. Hupparin kangas on kirpputorilta löytö, ja huppu vuorattu sateenkaari trikoolla. No tällainen on lopputulos: 
Jatkossa minun onkin helpompi kiertää vetoketjut kaukaa, koska sain perheeltäni yllätys synttärilahjan. Paketista paljastui neppari/ yleispihdit. Vaikuttaa siltä, että mies on joutunut jokusen kerran kuuntelemaan pärräystäni, kun olen vasaralla naputellut neppareita kiinni. Tämä lahja tulee jatkossa ahkeraan käyttöön.
 
 
Lopuksi pieniä onnistumisia. Tuli tehtyä urakalla huiveja ja trikoisia neliöpipoja lapsille. Huivien mallina kaupasta ostettu vastaava, ja pipot lapsen pään mukaan mitattuina. Tässä muutama:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti