Google+ Followers

perjantai 2. elokuuta 2013

Ja vaatetta valmistuu...

Aurinkoisella ilmalla ulkona kaavojen piirtäminen lehdistä, sekä kankaiden leikkaaminen on osoittautunut tosi hyväksi jutuksi. Nyt loma-aikana kun mieskin kotona, olen todella ahkeroinut ompelun pasissa. Päiväsaikaan saa kaavat piirrettyä ja kankaat leikattua, niin illalla lasten mentyä nukkumaan voi alkaa ompelukone ja saumuri surruttaa.

Tiikeri-paitaa tehdessäni ihastuin Ottobre 4/2012 Little Lamb kaavaan. Samalla kaavalla kokoa 122cm tein pojalle pari paitaa lisää.


Näihin paitoihin tuli leveä resori hihansuihin.


Tämä aivan ihana  Race, jersey on tilattu Neenuskalta: https://neenuska.valmiskauppa.fi/ Myös musta resori Neenuskalta.
Lyhythihaisten bodyjen pulaan pari helpotusta neidille. Jälleen sama luottokaava Ottobre 3/2013 Baby Whale koko 86cm. Tällä kaavalla saan mieleisiäni, joten en uskalla lähteä uutta kaavaa kokeilemaan.

Bodyjen kangas Jersey, punainen ympyrätähti tilattu: https://neenuska.valmiskauppa.fi/


Vielä ahkeroin pienelle "tyypille" lahjaksi Ottobre Baby Whale kaavalla 68cm bodyn ja Ottobre "Nunnu" kaavalla 68cm housut.


Taakse jätin pienen aukon saumaan, jotta vuötärökuminauhaa voi tarvittaessa kiristää tai löysätä.


Aikaisemmin olen käyttäyt vain valkoisia rengasneppareita, mutta nyt tähän bodyyn tuli Käpyseltä tilatut siniset rengasnepparit.
Bodyjen ja paitojen resorikanttaukset olen tehnyt leveämmällä kantinkääntäjälläni, johon resorista leikataan 57cm soiroa, ja valmis kantti on 19mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti