Google+ Followers

perjantai 3. toukokuuta 2013

Shadow the Hedgehog huppari synttärisankarille

Monilla eri ihmisillä on erilaisia kiinnostuksen ja keräilyn kohteita. Toisella hyllyt notkuu Muumi mukeja, pihalle kerääntyy harrasteauto projekteja tai kansiot täyttyy postimerkeistä.

Pari viikkoa sitten aloin pohtia mitä keksisin tulevalle synttärisankarille lahjaksi. Ensimmäinen synttärisankarista mieleen tullut ajatus oli Shadow the Hedgehog! Ajatusta seurasi seuraava ajatus huppari. Synttärisankarin kokoelmista löytyy vaikka mitä Shadow hahmo tavaraa, mutta ei Shadow-hupparia.

Shadow the Hedgehog
Kaupasta valmiina ostettu huppari.


Näin minä yhdistin nämä kaksi asiaa:


Sakset, kynä, nippu paperia ja iso rulla maalarinteippiä. Näillä varusteilla aloin hahmotella hupparista Shadowta. 
Hahmotelmassa ollet paperit toimi kaavoina, joilla leikkasin oikean kokoisia ja mallisia kankaan paloja. Punaiset osat liimasin applikointiin tarkoitetulla kaksipuoleisella liimakankaalla mustiin osiin, jotta ompelu olisi helpompaa. Käytin myös revittävää tukikangasta punaisten osien kiinnityksessä.

 Korvien sisään laitoin myös kaksipuoleisen liimakankaan, jotta korvat olisivat riittävän tukevat pysymään pystyssä.

 
Niin alkoi Shadown kokoaminen piikki piikiltä, ja lopulta muutkin osat alkoi hahmottua paikoilleen. 
Ratkoin hihan sisäsauman auki, jotta sain ommeltua hihaan tulevat kankaat kiinni.


 
Ja Tässä on Shadow the Hedgehog valmiina!
(Kuvissa mallinukkena poikani, joka olisi mielellään pitänyt hupparin itsellään, mutta huppari jatkoi matkaansa synttärisankarille.)


 
 
Onnea Riksu! Lahja oli saajalleen todella mieluinen. Shadow-hupparin tekeminen vaati pitkää pinnaa ja pientä näpertelyä, mutta synntärisankarin riemun kiljahdukset palkitsivat kaiken vaivan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti