Google+ Followers

maanantai 20. toukokuuta 2013

Mistä ostaisin ompeluaikaa?

Nykyään netistä saa tilattua/ostettua lähes kaikkea ompeluun liittyvää. Suoraan netistä voit tilata ompelukoneen, kankaat, langat, ym ja jne. Myönnän olevani aika ahkera tilailemaan, joten lyhyen ompelu harrastukseni aikana kaappiin on jo kertynyt aika suuri määrä kankaita, kaavoja ym.

Entä mistä saisin tilattua vuorokauteen muutaman tunnin lisääaikaa? Nyt en ole reiluun viikkoon edes ompelukonetta ja saumuria ehtinyt käyttää. Niin kiireistä on meidän suurperheen arki ollut, että oma ompeluaika on huvennut nolliin. Onhan yöt, mutta minä tarvitsen unta, joten kaikkia öitä ei voi ommella. Eihän?

En valita, sillä suurperheen arki on meidän valinta ja toteutunut haave, mutta jos tän kaiken lisäksi saisi vielä vähän lisäaikaa vuorokauteen. Tiedän eläväni haaveessa lisäajasta ompelulle, mutta kun sormet syyhyy ompelukoneen kimppuun... On tää paha "sairaus", jonka ompelukärpäsen purema aiheuttaa. Viikko ilman ompelukonetta, ja nyt jo tuntuu olevan vieroituoireita.

Sen verran sain aikaiseksi viikonloppuna, että kauppa reissulta mukaan tarttuneet muovilaatikot löysivät sopivan paikan kodinhoitohuoneesta. Yhteen laatikkoon laitoin säästettävät tilkut, yhteen tuli kaavoja (jonain päivänä kaavat on vielä jokainen omassa kuoressaan siististi laatikossa)  ja yhteen laatikkoon tuli kantinkääntäjään valmiiksi leikatut resorisoirot.

 
 
 
Tiedän etten ole ainut, joka kaipaa lisää ompeluaikaa. Itsellä on niin lyhyt aika (muutama kuukusi), kun ompelukärpänen pääsi puremaan, että oireet tuntuu vielä aika voimakkaina. Itselläni oireina on ollut toistuva tarve ommella lapsille lisää vaatteita (vaikkeivat välttämätttä tarvitsisikaan lisää), jatkuva kankaiden sekä muiden ompeluun tarvittavien materiaalien ostaminen, nyt tai joskus tulevaisuudessa tarvitsemieni kaavojen haaliminen, ompeluaiheisten blogien sekä facebook ryhmien lukeminen/kommentoiminen, JNE!

1 kommentti:

  1. Oi, onneksi muutkin ompelevat äidit painivat samojen ongelmien kanssa: kerkeät napsusormet ja liian vähän aikaa.

    VastaaPoista