maanantai 13. tammikuuta 2014

Jatkoa pitkän tauon jälkeen...

Tässä on ehtinyt kulua pitkä aika viime kirjoittelusta, mutta nyt täällä taas uudella innolla. Joulun alla tuli tehtyä paljon lahjoja itse. En ole aikaisemmin antanut lahjana niin paljon itse tekemiäni, joten aattona oli ekstra jännitys. Joulun jälkeen huomasin, etten ollut valokuvannut kuin pienen osan lahjaksi menneistä käsitöistä. Esimerkiksi kaikki lahjaksi menneet vaatteet oli jäänyt kuvaamatta...

Tennarivillasukkia on tullut tehtyä puolen vuoden aikana noin 10 paria. Tennarisukkia olen antanut niin synttäri- kuin joululahjaksi. Sukista olen saanut paljon positiivista palautetta. Villasukat on muuten tehty ihan perus villasukan ohjeella, kengännauhojen alle jäävään osaan olen kutonut keskimmäiset 8 silmukkaa joka toinen kerros nurin. Valkoiset ympyrät nilkkoihin olen ihan virkannut, ja ommellut isolla neulalla kiinni.

Bambu langasta kudoin kesto tiski- ja siivousliinoja joulupaketteihin. Langan tilasin lankakauppa Titityy verkkokaupasta. Bambulankaa löytyi jos jonkin väristä. Itse tilasin 4 eri väriä, ja kuvassa mustasta langasta tehtyjä. Helpon, mutta lopuutuloksena hyvän näköisen tiskirätin ohjeen bongasin blogista: http://sisustustikkaat.blogspot.fi/2013/02/bambu-tiskiratti.html. Jotta lahjan saaja varmasti tietäisi mitä on saanut lahjaksi, ja mihin tarkoitukseen, niin tulostin paperille tekstin: TISKIRÄTTI bambu30% puuvilla 30%, pesu 60c SIIVOUSLIINA.

 
Päiväkodin tätejä ja koulun opettajia halusin muistaa joillakin itsetehdyillä muistamisilla.. Tein mm. tällaisia pussukoita lahjaksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti