keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Sweet Dreams unipussi koko 86cm

Tytön ainoa unipussi ei pesun jälkeen ehtinyt kuivua illaksi, ja yön tyttö joutui nukkumaan ilman unipussia. Tai paremminkin valvottamaan meitä muita. Aamulla totesin, että unipusseja on hyvä olla useampi, jotta vastaisuudessa on toinen aina varalla.

Muistin nähneeni lähiaikoina Ottobre lehdessä unipussin ohjeen, ja kaava löytyikin Ottobre 6/2013 nimellä Sweet Dreams unipuku. Kaavasta löytyy koot 50-86cm.

Piirsin tuon kaavan koossa 86cm. Toteutin / ompelin unipussin sen enempää ohjeita lukematta, joten tekemäni unipussi poikkeaa luultavasti lehden ohjeilla tehdystä? Tai sitten ei.

Kankaaksi valitsin kaapin perällä pyörineet ohuehkon collegen jämäpalat. Tässä meni käytännöllisyys kauneuden edelle, eli kangaskaapin tyhjennystä jämäpaloista, joille ei ole tuntunut löytyvän käyttöä.



Unipussin helmaan laitoin kuusi KAM nepparia.

 Kankaiden yönä tilasin itselleni KAM-nepparipihdit ja KAM-neppareita. En ole aikaisemmin kokeillut KAM-neppareiden kiinnitystä, kunnes nyt tähän unipussiin päädyn kokeilemaan. Näiden muovisten neppareiden kiinnitys oli niin helppoa, että olen tosi tyytyväinen pihtien ostamiseen. Nyt pohdin mihin kaikkeen voin KAM-neppareita laittaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti