maanantai 4. marraskuuta 2013

Aluspaitoja ja tennarisukat

Aluspaitoja koossa 122cm. Näihin on käytetty kaavana Ottobre 3/2011 Tools hihaton trikoopaita. Kangas on tullut joskus alkuvuodesta tilaamani yllätyspaketin mukana (firmaa en enää muista).



Ja jälleen olisi tulossa tennarisukkia. Tällä kerralla eräs tuleva synttärisankari esitti toiveen saada lahjaksi tennarisukat. Kuvittelin oranssin 7 veljestä langan riittävän vielä, mutta eipä riittänyt tietenkään. Kyllä harmitti illalla, kun työ jäi ikävästi keske. Ei auttanut muu kuin aamulla suunnata kauppaan hakemaan lisää oranssia, jotta toiselle sukalle saan parin valmiiksi. Eikä taida olla yllätys etten tullut kaupasta ulos yhden kerän kanssa. Mukaan tarttui kolme kerää Nalle lankaa, jotka oli sattumoisin tarjouksessa.






Lisään tänne vielä kuvan tuunatusta fleece-takista. Tämä on ihan kaupasta ostettu takki. Takn korkea ja kapea kaulus ahdisti ja puristi lapsen kaulaa haalarin alla. Leikkasin kauluksen pois, ja kanttasin laula-aukon resorilla. Ei todellakaan mikään kaunis, mutta ainakin todella käytännöllinen. Nyt pysyy lapsi lämpöisenä, ja voi käyttää mieluisaa Salama Mc Queen fleeceään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti