Google+ Followers

tiistai 5. marraskuuta 2013

Kankaiden yö ja ebay tilaukset saapunut

Kankaiden yön 25.-26.10. klo 21-09 välisenä aikana tuli tehtyä parit tilaukset, ja nyt molemmat paketit on saapunut kotiin.
 
Royal-tuotteen tilaus saapui todella nopeasti muutamassa arkipäivässä. Jo kankaiden yön illalla tein kangas tilauksen, mutta juuri ennen klo 9 aamulla tein lisätilauksen kam nepeistä ja pihdeistä. Oikean reunan apina ja hämähäkki kankaat kuului pojille sopivan väriseen yllätyspakettiin.

 
Myös Käpysen tilauksen tein vasta aamulla juuri ennen klo 9. Tilaus saapui noin viikossa. Molempia kankaita tilasin reilun palan eli 2 metriä.


Saumurini lopetti aika yllättäen kankaan leikkaamisen, ja ensin ajattelinkin terän olevan teroitusta vailla. Kun katsoin terää tarkemmin, niin huomasin saumurin alaterän leikkuureunan olevan rosoinen. En oikein keksi muuta kuin, että leikkuuterän väliin on mennyt jotain kovaa esim. nuppineula huomaamattani. Minulla ei ollut koneeseen vaihtoterää, joten päätin hommata varateriä vaikka vanhan terän saattaakin saada teroitettua. Ebay:stä löysin sopivan saumuriini kuuluvan alaterän hakusanalla: KNIFE Lower Blade Singer 14CG744 14CG754. Päätin samalla tilata kaksi terää, jotta on ainakin varateriä. Nyt kun ehdin vaihtaa uuden terän, niin voi hyvillä mielin alkaa suunnitella Kankaiden yönä tilattujen kankaiden ompelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti