Google+ Followers

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Lahjaksi annettuja itsetehtyjä lahjoja...

Kaikkia lahjoja ei tarvitse enään ostaa kaupasta. Ompelu taitojen kasvaessa on tullut rohkeutta tehdä ja antaa itse tehtyjä lahjoja. Tässä kerättynä viime aikoina lahjaksi annettuja...


Mummi sai juhlapäivänä sisustuskorin. Korin reunaa koristaa vanhempieni noin 40 vuoden takainen hääkuva. Kuva on skannattu tietokoneelle, rajattu kuvankäsittely ohjelmalla, tulostettu kuvansiirtopaperille, ja silitetty kiinni puuvilla kankaalle. Kiinnitin kankaan neulalla ja langalla. Ennen valokuvan tänne julkaisua peitin kuvasta kasvot kuvankäsittely ohjelmalla. Oikeasti korin reunassa on kasvot näkyvissä.

Sukulaistytölle pipo ja paita. Ruttupipo omalla kaavalla, tai paremminkin ilman kaavaa. Paidan kaavana Ottobre 4/2012 Princess tunika 116cm. Jätin pois tunikaan kuuluneen kuminauharypytyksen vyötäröltä.  Paidan collegekankaat ja silitettävät kirjaimet tilattu Hanheli verkkokaupasta.Kukallinen kangas http://www.hanheli.fi/kankaat/collegeneulokset/mailini-ohut-collegeneulos.html
Yksivärinen college http://www.hanheli.fi/kankaat/collegeneulokset/winter-sweaty-collegeneulos-roosa-hilco.html
Resori http://www.hanheli.fi/kankaat/resorit/yksivariset-resorit/roosa-resori-102l-kotimainen.html
 

http://www.hanheli.fi/silityskuvat/silityskuva-kirjaimet.html
 
Vauvalahjaksi pienelle neidille. Villasukat ilman ohjetta. Bodyn kaavana kisuliini 56cm Ottobre 6/2012. Hihansuissa ja bodyn alaosassa trikookanttaus vinonauha, trikoota, roosa. Vauvan hatun kaavana Ottobre tulostettava ilmaiskaava.


Kummitytölle paita ja tennarisukat. Paidan kaava piirretty Me&i wings at back sweatshirt paidan mukaan. Alkuperäinen paita on joustocollegea, joten tilasin joustocollaria kestovaippakaupasta. Kangas leikattu etu- ja takakappaleessa langansuunta pystyyn, ja hihoissa vaakaan, kuten Me&i:n alkuperäisessäkin paidassa. Villasukkiin minulla ei ollut ohjetta, vaan toteutin tennarisukat mieleisekseni nähtyni vastaavista kuvia. Tennarisukissa olevat kengännauhat on mitaltaan 100cm.


Paidan kaula-aukko, hihansuut ja helma huolittelematon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti