Google+ Followers

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ompelua kilpaa ukkosen kanssa

Eilinen ajatukseni viedä ulos ompelukone ja saumuri sai jäädä ajatukseksi. Päivä alkoi lämpimänä sekä helteisenä, mutta pian kuului ukkosen jylinä sateineen. Ompelukone ja saumuri jäivät sisälle surisemaan, ja ukkonen piti huolen pakollisista tauoista. Useampaan kertaan oli otettava johdot seinästä, ja annettava luonnonvoimille periksi. Päivän aikana kuitenkin tuli jotakin valmista.

 
 
 
 
 
Tällaiset versiot Ottobre 4/2013 Princess Castle mekosta. Koko 140cm, ilman taskuja. Vyötäröllä samaa resoria kuin kanttaukset. Kanttaukset tein leveämmällä kantinkääntäjälläni. Kangas on Marimekon ystävämyynnistä ostettua (puuvillatrikoo, vai mikä tällaisen T-paita kankaan tyylinen on sitten nimeltään). Ajatun/idea mekoista oli hyvä, mutta liian haastava minun taidoille...Seuraavana vuorossa oli pojalle huppari. Ensin piti vaihtaa saumuriin turkoosit langat, jotta homma pääsi alkuun.
 


Kaavana Ottobre 4/2013 Beagle Boy koko 116cm. Hupussa trikoovuori. Ohje on trikoolle, mutta tein tämän collegekankaasta. Auto-kangasta oli vain noin 40cm korkea pala, joten ritti korkeudesta sopivasti hihaan ja huppuun. Hupussa trikoovuori.


 
Illan viimeisenä tein vielä auto-kankaan lopputilkusta myssyn lahjaksi poikavauvalle. Päälikangas collegea ja vuori trikoota. Kanttaukset tein resorista kapeammalla kantinkääntäjälläni.
Myssyn kaavana koko 44 Ottobre Trikoomyssy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti