Google+ Followers

maanantai 27. lokakuuta 2014

Rakkautta ensisilmäyksellä: Racoon Dreams Jersey

Ihmisillä on erilainen maku monissa eri asioissa. Kaikki ei voi tykätä kaikesta. Tämän huomaa hyvin esimerkiksi kankaissa. Aina en ihan ymmärrä miksi jokin kankaan kuosi on niin haluttu ja himoittu ompelijoiden keskuudessa. Toisinaan ihastun johonkin kuosiin niin myöhään, ettei kyseistä kangasta ole enään saatavissa. Näin kävi esimerkiksi mintun väriselle Siiri & Myyry trikoolle.

Nyt kuitenkin kävi täysin päinvastoin. Selia shop julkaisi kuvan myyntiin myöhemmin tulevasta Racoon Dreams Jerseystä Facebook sivullaan. Rakastuin kyseisen kankaan kuosiin välittömästi kuvan nähtyäni. Ihana kuosi oli vielä tulossa myyntiin trikoona, joka oli piste i:n päälle, TÄYDELLISTÄ.

Tästä alkoi piinaava odotus. Milloin kangas tulee myyntiin, ja on tilattavissa? Päivittäin seurasin Selia shopin Facebook päivityksiä, ja odotin tietoa kankaan tulemisesta myyntiin. Lopulta odotettu päivä tuli, ja heti lähti tilaukseen reilu metri Racoon Dreams trikoota. Samaan tilaukseen tuli myös liitettyä muita kankaita. Odotus vain jatkui. Milloin kangas tilaus saapuu?

Olin varautunut siihen, ettei kangas ole välttämättä niin ihanaa kuin olin kuvien perusteella ajatellut. Postista tuli lopulta tieto, että paketti on saapunut perille. Heti oli lähdettävä kankaita noutamaan. Kangas ei todellakaan ole luonnossa niin ihana kuin kuvissa, vaan PALJON PALJON ihanampi.
 Tässä teille kuvia:Racoon Dreams Jerseyn lisäksi tilasin Selia shopista mm. tätä
 mustaa Chalk Stars Joustocollegea pari metriä.
Kangas on niin ihanaa, että lisätilaukseen lähti pari metriä, jotta ei heti lopu kesken. Ensimmäisenä ompeluksena tästä valmistui pikkuneidille syys- talvipipo. Ohjeen pipoon olen löytänyt MIKUNLOKI blogista. Malli on helppo toteuttaa, istuu hyvin lapsen päähän ja korvat pysyy suojassa. Pipossa on vaaleanpunainen fleecevuori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti