Google+ Followers

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Niitty trikoosta vaatteita tytölle koossa 92cm

Royal-tuotteelle tuli uudelleen myyntiin Niitty trikoota. Laitoin heti tilaukseen 3 raporttia kangasta. Olen niin ihastunut tähän kankaaseen. Aikaisemmin tein yhdelle tytöistäni paidan, ja nyt oli nuorimman neidin aika saada Niitty vaatteita.

Bodyn kaava kisuliini 92cm Ottobre 6/2012. Bodyn takakappale yksiväristä vihreää trikoota.


Leggingsin kaavana minulle suhteellisen uusi tuttavuus ruusunpuna 92cm Ottobre 6/2012 (sama lehti josta bodyn kaava). Madalsin vyötärön korkeutta reilusti.Tämän tunikan kaavana on Ottobre 4/2011 Amima, kuitenkin kohtalaisen paljon muokattuna. Takana ei pystysaumaa, vaan leikkasin takakappaleen taitteella, hihat lyhensin ja taskut jätin pois. Pienensin lisäksi kauka-aukkoa, joka kaavassa tuntui olevan aikasta suuri. Tunikan hihat ja takakappale yksiväristä vihreää trikoota.

Vaikka Niitty on niin ihana kuosi, niin liika on liikaa. Mielestäni tämä yhdistelmä ei vaan toimi. Molemmat vaatteet kaipaa jotain hillitympää kaverikseen.
Tämä yhdistelmä saattaa joskus eksyä neidin päälle, mutta luulen kuitenkin yksiväristen leggingsien olevan parempi yhdistelmä tähän tunikaan.

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita. :) Kauniisti olet saanut osumaan kuvion bodyn hihoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen niin ihastunut tähän kankaan kuosiin, joten halusin varmistaa kuvion mahdollisimman hyvän esilletulon.

      Poista