Google+ Followers

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hupullinen mekko nro 2 pikkulikalle

 Ottobre 3/2013 lehden Little Elephant kaava oli heti suosikkini. Ensimmäinen hupullinen mekko onnistui niin hyvin, että toinenkin oli tehtävä. Nyt kanttasin uudemmalla leveämmällä kantinkääntäjälläni. Tässä nepparit on kanttia kapeammat, joten nyt tää on täydellinen, siis minun taidoillatehtynä. Tämä kangas on niin ihana <3 
 Jälleen valkoiset nepparit. Joopa, eipä mulla ole kuin noita, ja niitäkin riittävän paljon. Valkoinen sopii kaikkeen, eikö? Jotenkin onnistun aina sähläämään ainakin yhden nepparin väärin päin, tai vinoon. Niitä sitten haarukalla taivuttelen irti, ja naputtelen uuden tilalle.
3 kommenttia:

 1. Hieno mekko! Mulla on sama vika neppareiden kanssa. Aina joku pistää vastaan :-D

  VastaaPoista
 2. Moikka! Huomasin facen ompeluelämää palstalta että olit hankkinut singerin heavy dutyn. Oletko ollut tyytyväinen? Olen sitä itse ostamassa mutta olisi kiva kuulla kokemuksia eikä vain ompelukonekauppiaan ylistyksiä. Kiitos jos vastaat!
  Maria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juu, minulla on käytössä Singer Heavy Duty 4411. Nyt voin sanoa, että olen todella tyytyväinen koneeseen. Aluksi olin pettynyt, kun mikään ommel ei tuntunut onnistuvan hyvin. Lopulta kun sain "säädöt" kohdalleen, niin nyt kelpaa ommella. Kaksoisneulan kanssa oli suuria ongekmia. Koneeni on oikein neiti, eli kaikki neulat ei kelpaa. Pikku vinkki ;) ORGAN twin stretch neulan ostamisen jälkeen ei ole tarvinnut murehtia lankojen katkeilemisesta, lankojen sotkeutumisesta ja hyppytikeistä.

   Poista